122 bilister har fået hjælp torsdag

Glatte veje, kulde og sne volder stadig bilister store problemer, og Falck og Dansk Autohjælp har siden midnat natten til torsdag hjulpet over 100 bilister.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En tur i grøften, problemer med at starte og assistance til at komme ud af snemasserne er nogle af de opgaver, Falck og Dansk Autohjælp har været på torsdag. Siden midnat har de to selskaber hjulpet i alt 122 bilister.

- Vi har været ude til 54 kunder siden midnat, og det er meget mere, end vi plejer, og det bliver tilsyneladende ved, siger Tina Pedersen, der er driftsupervisor på Falck stationen i Holbæk.

Starthjælp, bugsering og værksted

Det er specielt Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster, der igen er hårdest ramt, lyder det fra både Falck og Dansk Autohjælp.

- Det er klart, at en nats snefald mere sætter sine spor i morgentrafikken. Vi har kørt 68 assistancer i alt i Region Sjælland, og heraf er de 14 fritrækninger. Det er stadig den sydlige del, der er hårdest ramt. Sydsjælland og Lolland-Falster, så det er samme billede, fortæller Ellen Trolle, der vagtcentralchef i Dansk Autohjælp. 

Resten af assistancerne op til de 68 har været bugseringer og starthjælp fortæller hun, og så har nogle biler haft brug for at komme på værkstedet efter turen i grøften.