¨

10 anholdt i stor hashsag

I alt 10 personer er blevet anholdt i en større sag om hashsmugling. I alt mener Midt- og Vestsjællands politi, at man har afsløret smugling af et ton hash fra Spanien til Danmark.

Midt- og Vestsjællands politi  har i samarbejde med politiet i Spanien, Frankrig og Tyskland afsløret en bande, der menes at stå bag indsmugling af et ton hash fra Spanien til Danmark. I alt har politiet anholdt 10 personer, og én af dem er allerede dømt.

I september anholdt politiet tre danske mænd i alderen 23 til 40 år samt en 43-årig mand fra Estland, der medbragte omkring 40 kilo hash. Den estiske mand er siden idømt to år og to måneders fængsel for indsmugling af omkring 70 kilo hash.

Desuden blev en 44-årig mand fra Estland sidste år anholdt på motorvejen ved Ringsted. I hans tysk indregistrerede bil fandt politiet 60 kilo hash.

I januar slog tysk politi til og anholdt en 52-årig dansk mand i Hamburg og i sidste uge slog tysk politi til igen og anholdt fire personer. Ved samme lejlighed beslaglagde man cirka 200 kilo hash.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi skulle der være flere anholdelser på vej i den omfattende sag.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App