Ustadigt sommervejr fortsætter - regnen drypper ned over regionen

Onsdag vil blive endnu en efterårslignende sommerdag med regn og byger.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hvis ugen er en etape i Tour de France, hvor målet er sommer og solskin, så bliver onsdagen en grå hviledag på vej mod målstregen og udsigten til sommerligt vejr fredag.

Dagen begynder nemlig skyet, hvor der flere steder i regionen vil være risiko for regnbyger.

Det oplyser Danmarks Meteorologiske Institut.

Store dele af regionen vil dog opleve, at det i løbet af dagen klarer op, ligesom der kan komme en del sol flere steder. Men regnen lurer især over Næstved og det nordvestlige Sjælland. Vest for Storebælt er der risiko for torden, mens bornholmerne mest har udsigt til regnvejr det meste af dagen.

Leder du efter sommerlige lyspunkter? Så kan temperaturen flere steder komme op mellem 15 og 20 grader. Men vinden bliver dog svag til jævn fra vest og nordvest.

Senere på dagen vil der i aftn- og nattetimerne være et vekslende skydække og spredte byger, men efterhånden klarer det noget op, og det holder mest tørt.

Her ventes temperaturen at falde til otte og 14 grader, mens der fortsat vil være en svag til jævn vind fra nordvest og vest.

Sol på målstregen

Når vi nærmer os fredagen, stiger chancerne for mere sommerligt vejr, og fredagens vejr vil sikkert få mange til strandene. Dagen byder nemlig på svag vind, 20 til 23 grader og meget sol.

Det kan dog blive en kort sommerfornøjelse.

Artiklen fortsætter under billedet.

Fredagen byder på svag vind, 20 til 23 grader og meget sol.
Fredagen byder på svag vind, 20 til 23 grader og meget sol. Foto: Lis Hoffmann.

For vejrudsigten weekenden er mere usikker, men det tyder på, at den kan blive ganske pæn. Det vil antageligt være med meget solskin i morgen- og formiddagstimerne. Om eftermiddagen og først på aftenen vil der optræde flere skyer, og især søndag kan det resultere i lokale byger.

Temperaturerne vil nok placere sig mellem 18 og 23 grader.