¨

Syng med: TV2 ØST spiller op til fællessang fra lokale musikhuse

Du kan synge med på danske klassikere hjemme fra stuen, når TV2 ØST sender Syng med på ØST søndag aften.

11:53

Duoen Hvid Bille byder op til fællessang sommeren over fra flere af regionens musikhuse. Få et smugkig på første program her fra Stars i Vordingborg. Video: Lasse Skovgaard - TV2 ØST

For rigtig mange mennesker er sommeren lig med fællessang til propfyldte festivaller og til mindre, hyggelige koncerter i aftensolen. Men det har coronavirus sat en effektiv stopper for.

Det skal dog ikke være en undskyldning for ikke at få smurt stemmebåndene i år. Hver søndag de næste seks uger sender TV2 ØST nemlig  Syng med på ØST fra en række lokale spillesteder, hvor en række vidt forskellige musikere giver deres fortolkning af danske klassikere. Det hele er naturligvis tekstet, så du kan skråle med hjemme fra stuen.

Den spillende vært på programmet er Ronnie Bille. Han er nok ukendt for mange af vores seere - og dog. For du har højst sandsynligt set hans navn rulle over skærmen efter vores nyhedsudsendelser. Han har nemlig i mange år været lydmand på TV2 ØST og sørget for sprød og dejlig lyd til nyheder og magasiner. Ronnie Bille er derfor lidt af en ekspert i lyd og har derfor taget sin makker Niels Hvid med rundt til spillestederne.

Det er dog ikke kun duoen Hvid Bille, der spiller. Vi har nemlig inviteret en række kunstnere med, og derfor gæstes programmerne blandt andet af Mathilde Falch, Kirsten Siggaard, Mickey Pless og M.C. Hansen.

Hvert program varer omkring 12 minutter, og det første sendes i dag, søndag den 5. juli klokken 19:40 - lige efter de regionale nyheder. Efterfølgende genudsendes de dagen efter på TV2 ØST-kanalen klokken 20:55, ligesom du altid kan finde dem i app'en TV2 Play eller på vores hjemmeside.

Hvem og hvornår?

PROGRAM 1: Stars i Vordingborg

Søndag den 5. juli kl 19:40. Medvirkende: Hvid Bille, Mathilde Falch & Christian, Marc Facchini.

 

PROGRAM 2: Ny Ridehus i Næstved

Søndag den 12. juli kl 19:40. Medvirkende: Hvid Bille, Ulla Britt Simonsen & Line Felding, Tom Frederiksen & Finn Olafsson.

 

PROGRAM 3: Nykøbing F. Teater

Søndag den 19. juli kl 19:40. Medvirkende: Hvid Bille, Kirsten Siggaard & Mickey Pless.

 

PROGRAM 4: Slagelse Musikhus

Søndag den 26. juli kl 19:40. Medvirkende: Hvid Bille, Bente Kure & Leif Ernsten

 

PROGRAM 5: Elværket i Holbæk

Søndag den 2. august kl 19:40. Medvirkende: Hvid Bille, Dorthe Eggertsen & Tobias Trier, MC Hansen & Jacob Chano.

 

PROGRAM 6: Snurretoppen i Store Heddinge

Søndag den 9. august kl 19:40. Medvirkende: Hvid Bille, Flemming Walther & Dennis Bengtson, Søren Koch & Trine Marott.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App