Sommerpakke sikrer gratis tur med Molslinjen til gående eller cyklende

Skal du med Molslinjen i juli måned, og er du gående eller cyklende, kan du komme gratis med færgen i hele juli måned.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Er du gående eller cyklende, kan du komme gratis med Molslinjens indenrigsfærger i juli måned.

Det skriver Molslinjen i en pressemeddelelse.

Det er regeringens sommerpakke, som blev vedtaget i sidste uge, der gør sejlturen gratis.

- Gæsterne skal reservere, betale og benytte billetten for at få deres penge tilbage og gøre turen gratis. På den måde kan vi styre bemandingen og sikkerheden på skibene – og samtidig kan vi dokumentere over for staten, hvor mange billetter, der skal være gratis, udtaler Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard, i en pressemeddelelse.

FAKTA OM SOMMERPAKKEN: 

Billetter kan ikke købes på havnene

Cyklende eller gående passagerer, som har bestilt billetter til juli 2020 før regeringens sommerpakke, vil også få deres penge retur, lyder det fra Molslinjen.

For at få en gratis sejltur skal billetten købes online eller på Molslinjens app. Med andre ord, kan man ikke købe billetter i havnene. 

- Vi sætter automatik op, som hurtigt sender pengene tilbage til gæsternes betalingskort, efter de har gennemført deres rejse. Sådan sikrer vi, at der ikke bliver booket billetter, som alligevel ikke bliver brugt og dermed spærrer for andre, som gerne vil af sted, siger Jesper Skovgaard.

Ordningen gælder for Molslinjens færger på Kattegat, på ruten mellem Køge og Rønne og på Fanølinjen, Alslinjen, Samsølinjen og Langelandslinjen.