Her kan du få en oplevelse i regionen til halv pris

Trænger du ligesom mange andre til at få en oplevelse efter coronakrisen, så kan du her ser, hvilke steder i regionen, du kan besøge til halv pris.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Regeringens sommerpakke på 700 millioner kroner har gjort det muligt for en lang række zoologiske haver, cirkusser og museer at sælge billetter til halv pris.

Initiativet har delt vandene, fordi sommerlande og forlystelsesparker ingen håndsrækning har fået.

Alligevel har mange ferieglade danskere benyttet sig af muligheden for at komme i blandt andet Knuthenborg Safaripark eller Krokodille Zoo til halv pris.

Flere kilometerlang kø til Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark har haft en kø på op til fire kilometer de sidste par dage med gæster, der gerne vil ind på savannen og se giraffen og klappe zebraen.

Trængslen har Kurth Pedersen, som bor lige ud til vejen, bemærket:

- Nu bor jeg jo lige her, så jeg går lige ud i min forhave og kigger på trafikken. Det er ikke noget, der sker hver weekend, siger Kurth Pedersen.

- De kommer nok inde fra København. Mon ikke?

Artiklen fortsætter under billedet.

 
  Foto: Tina Mortensen - TV2 ØST

Her kan du få oplevelser til halv pris

Her kan du se en vejledende liste over nogle af de steder i regionen, som du kan besøge til halv pris:

Grafik: Nick Abildgaard

Regeringen står bag sommerpakken sammen med Venstre, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti og Alternativet.  Formålet er, at pakken skal styrke dansk sommerøkonomi både i land og by.

Foruden halv pris i Zoologisk haver og på museer er det billigere at tage toget rundt i landet, bundfradraget ved udlejning af sommerhus hæves, der gives rabat på kultur-, forening- og idrætsaktiviteter, og de ældre får mulighed for at lave sommeraktiviteter gratis.