Skyd folketingsåret i gang med lokale politikere

Tirsdag den 14. september er der mulighed for at møde de lokale folketingspolitikere og give dem inputs med på vejen til det nye år på Christiansborg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Har du ris, ros, inputs, eller er du bare interesseret i at lytte, så er der tirsdag den 14. september mulighed for det, når Ringsted Kongrescenter slår dørene op for en lokal åbningsdebat.

Debatten er arrangeret i et samarbejde mellem TV2 ØST, DR Sjælland, Sjællandske, Dagbladet, Nordvestnyt og Folketidende. Den kommer forud for Folketingets åbning tirsdag den 5. oktober, og flere af de politikere, der er valgt i Sjællands Storkreds, er inviteret.

Blandt deltagerne på aftenen bliver indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek (S), Zenia Stampe (R), Jacob Jensen (V), René Christensen (DF), Peter Sejer Christensen (NB) og Astrid Carøe (SF). Samtidig dukker regionsrådsformand Heino Knudsen (S) og flere borgmestre op. 

På aftenen bliver der mulighed for at debattere de udfordringer og muligheder, der er i vores område.

Arrangementet er gratis, men interesserede skal tilmelde sig senest søndag den 12. september på mailadressen aabningsdebat@sn.dk.

Hvor og hvornår?