Sidste chance: Kan du tage det bedste rapsmark-billede?

På tirsdag er der deadline for at deltage i fotokonkurrencen om årets flotteste raps-foto.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Opdateret 26. maj
Vi er desværre nødt til at suspendere konkurrencen, da vi kan konstatere uregelmæssigheder og snyd med en stor del af de likes, der er givet på i hvert fald et af opslagene. Derfor kan vi ikke stå inde for, at afgørelsen bliver fair, og vi kårer ikke nogen vinder af konkurrencen. Det er naturligvis meget beklageligt, at nogle har sat sig for at ødelægge det, som vi ellers først og fremmest ser som en sjov og hyggelig udveksling af flotte billeder, og vi er ærgerlige over, at vi har følt os nødsaget til at tage dette skridt. Uanset hvad – mange tak for alle de billeder, vi har modtaget til konkurrencen.


De gule marker står i fuldt flor rundt omkring i Danmark lige nu.

Og hvis du ikke allerede har været ude for at nærstudere de farverige rapsmarker, kan du stadig nå at tage et kamera eller blot din telefon under armen og komme afsted.

Den årlige foto-konkurrence hos TV2 ØST er nemlig stadig i fuld gang. Så hvis du gerne vil deltage i konkurrencen om det bedste rapsbillede, skal du sende dit foto inden tirsdag den 24. maj klokken 12.00.

Sådan deltager du:

Konkurrencebetingelser

Hvis du tager billedet med din mobiltelefon, skal du huske at holde telefonen vandret, men derudover er der fri leg med både størrelsesforhold og motiv.

En råbuk i rapsmarken i Havrebjerg ved Slagelse.
En råbuk i rapsmarken i Havrebjerg ved Slagelse. Foto: Brian Dahl
To glade børn ved Barup på Nordfalster.
To glade børn ved Barup på Nordfalster. Foto: Pia Nissen