¨

Politiet har fundet efterlyst 27-årig mand i sag om narkosmugling

Københavns Politi har fundet en 27-årig mand, der er sigtet for at have indsmuglet seks kilo kokain til Danmark fra Uruguay.  Foto: Arkivfoto - TV2 ØST

Politiet har fundet en 27-årig mand, der ifølge politiet har skjult sig i Danmark i tre måneder.

Københavns Politi har fundet en 27-årig mand, der har været efterlyst siden november. 

Efterlysningen har været delt af en række andre politikredse. Manden har været eftersøgt i en sag om narkosmugling, hvor han er sigtet for – sammen med andre – at have indsmuglet seks kilo kokain til Danmark fra Uruguay. 

Søger oplysninger

Politiet søgte oplysninger om, hvor han befandt sig – eller hvor han havde gemt sig siden den 1. november, hvor han blev gjort bekendt med, at han var eftersøgt.

- Det er nu næsten tre måneder, at den mistænkte har været på flugt. Det er usædvanligt, fordi det er vores opfattelse, at han opholder sig i Danmark. Derfor beder vi på ny borgerne om tips om, hvor han kunne opholde sig eller færdes, sagde politikommissær Bjarke Dalsgaard Madsen fra Københavns Politi i en pressemeddelelse i februar. 

  • 21. feb 2020 kl. 14:55 Opdateret: Artiklen var tidligere forsynet med navn og billede på den efterlyste mand. Det er blevet fjernet, da manden er blevet anholdt.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App