Online supermarked i den hidtil største udvidelse - nu kan du bestille fra hele Sjælland

Langt flere kunder har nu mulighed for at handle hos Nemlig.com, der udvider på Sjælland og Falster. 

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er let og bekvemt – og i disse coronatider har det været en forudsætning for mange, at der kunne blive leveret varer ud direkte til døren.  

Nu bliver en af de store spillere på dette marked, Nemlig.com, endnu større i vores område. Fra tirsdag den 26. maj udvidede Nemlig.com deres tilbud i vores område.

Det betyder at alle husstande på Sjælland nu kan handle med selskabet, ligesom også kunder omkring Nykøbing Falster vil kunne gøre brug af tilbuddene.  

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse. 

Tidligere har det især været i og omkring de større byer, at man kunne bestille varer fra selskabet, men med de nye ændringer vil omkring 80.000 husstande kunne handle hos online-selskabet.

Nemlig.com dækker nu også følgende postnumre i vores område:

Corona ændrer vanerne

Selskabet lever af at levere varer direkte til folks hjem på alle tider af døgnet - og deres aktuelle udvidelse af forretningen er deres hidtil største.  

- Onlinehandlen af dagligvarer har fået et ekstra skub i 2020, hvor indkøbsvanerne har ændret sig radikalt efter udbruddet af Covid-19. Hos Nemlig.com mærker vi en stor efterspørgsel fra danskerne, og med denne udvidelse kommer Nemlig.com samlet set til at kunne levere til mere end 4 ud af 5 husstande i Danmark, siger Stefan Plenge, der er stifter af Nemlig.com, i en pressemeddelelse.  

Hidtil har kunden helst skulle være hjemme, når der blev leveret varer – men det vil fremover ikke være noget krav, oplyser selskabet. 

Kunderne kan nemlig vælge en ny type levering, hvor der leveres varer i termokasser, der holdes nedkølet af for eksempel køleelementer og tøris.