Mand fandt maleri på motorvej - politi efterlyser ejere til hittegods

En lang række klassiske og mere kuriøse genstande er i øjeblikket på Midt- og Vestsjællands hittegodsafdeling.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 10. januar blev et maleri af franskmanden Paul Cézanne indleveret hos Midt- og Vestsjællands Politi i Roskilde.

En borger havde dagen forinden opdaget maleriet med frugtmotiv på Amagermotorvejen og kørte derfor ind i nødsporet og fik det ind i sin bil. Næste dag afleverede han maleriet til politiet i Roskilde, hvor han til dagligt arbejder.

Efter normale omstændigheder skal den fundne genstand leveres tilbage til den politikreds, det er fundet i, i dette tilfælde Københavns Politi. 

- Men det her maleri er meget stort, i omegnen af 1,45 gange en meter, så det vil nok være for meget at sende tilbage. Derfor har vi besluttet at beholde maleriet og fremlyse det som hittegods, siger kommunikationsmedarbejder Camilla Schouw Broholm fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Smykker, punge, ure

Maleriet er et af mange genstande i hittegodsafdelingen hos Midt- og Vestsjællands Politi, som blot venter på at blive hentet af sin ejer. 

Af andre mere kuriøse genstande er der også to ATV'er, som blev fundet af en borger den 28. november sidste år i Nørre Asmindrup, og et høreapparat.

Artiklen fortsætter under billedet.

Denne ATV blev fundet i Nørre Asmindrup i Odsherred.
Denne ATV blev fundet i Nørre Asmindrup i Odsherred. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi.

Og så er der de klassiske hittegods-genstande: punge, tasker og smykker i hobetal.

Det sker et par gange om året, at politiet orienterer offentligheden om tilstanden i deres hittegodsbutik. Nedenfor følger flere af hittegods-genstandene:

Artiklen fortsætter under billederne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se hele listen her.

Politiet opbevarer hittegodset i op til tre måneder. Er en eller flere de mange genstande dine, kan politiet kontaktes på 1-1-4. Ved henvendelsen skal du spørge efter det hittegodskontor, der står ved hver fremlysning.