Lun lørdag begynder solrigt

Der er en lørdag i vente med frisk vind og en del sol.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lørdag byder på en del sol og høje temperaturer. Men, man skal forholdsvis tidligt ud af sengen, hvis man vil have glæde af solens stråler. I følge DMI, så bliver det mere skyet på Vest- og Sydsjælland samt Lolland-Falster lørdag eftermiddag. Temperaturen bliver omkring fem grader. 

Vinden tager til 

Vinden bliver lørdag let til frisk fra syd, og ved kysterne kommer der stedvis hård vind. Natten til søndag tiltager vinden, og den bliver efterhånden jævn til hård fra syd og sydvest.

I aften bliver det mest skyet med lidt regn, men i løbet af natten får vi opklarende vejr med temperaturer mellem tre og seks grader. 

Søndag slutter med vindstød af orkanstyrke

Søndag blæser det op fra syd og sydvest, og vinden ventes at kulminere i tidspunktet fra sidst på eftermiddagen til natten til mandag fra en sydvestlig retning.

DMI varsler om stormende kuling fra sydvest med vindstød af orkanstyrke i den nordlige og vestlige del af Jylland. I resten af landet - især i Vestsjælland - bliver det dog også blæsende, der forventes udbredt vindstød af stormstyrke, men middelvinden ser ud til de fleste steder at holde sig på hård vind til hård kuling.