Kør hjemmefra i god tid - regn og blæst giver problemer på vejene

Torsdag morgen regner det så meget flere steder i regionen, at det giver udfordringerne udfordringer på vejene.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 Der er god grund til at komme hjemmefra i god tid torsdag morgen.

Nattens regn har nemlig efterladt flere veje så våde, at der er risiko for aquaplaning. Det melder både Vejdirektoratet, Midt- og Vestsjællands Politi samt P4 Sjælland Trafik.

Et af de steder, der er hårdt ramt, er Kalundborg, hvor flere veje er decideret oversvømmede. Det gælder blandt andet enden af Sydhavnsvej. Billeder fra stedet viser, at regnvand står op gennem kloakdækslerne og giver udfordringer i morgentrafikken.

Artiklen fortsætter under billederne.

Vandet står op fra kloakdækslerne i Kalundborg.
Vandet står op fra kloakdækslerne i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen - TV-Kalundborg
Sådan ser det ud i Kalundborg her til morgen.
Sådan ser det ud i Kalundborg her til morgen. Foto: Jens Nielsen - TV-Kalundborg

Tilkørsel til motorvej spærret

Trafikken volder også problemer på Kalundborgmotorvejen omkring tilkørslen til 1 Tølløse, fordi der er sket et uheld ved indfletningen til Holbækmotorvejen.

Uheldet er sket i retning mod Roskilde, og der er i øjeblikket spærret for tilkørsel på motorvejen. Samtidig er det kun muligt at passere uheldsstedet i venstre spor.

P4 Sjælland Trafik melder ligeledes, at der hele vejen fra Haslev ind mod København over Køge Bugt Motorvejen er trillekø som følge af de store mængder regn.

Blæst gav begrænsninger på Storebæltsbroen

Foruden de store mængder regn blæser det også en del derude. Det kan man blandt andet mærke på Storebæltsbroen, hvor man i nogle timer frarådede al kørsel med vindfølsomme køretøjer.

Omkring klokken 7.30 blev begrænsningen ophævet igen, men der er stadig kraftig blæst, som kan påvirke kørslen, oplyser Vejdirektoratet.

Ifølge DMI er det især på Vest- og Sydsjælland, at regnen er faldet tungt. Mange steder er der målt mellem 10 og 30 millimeter.