¨

Jysk misbruges i falsk konkurrence

Billeder fra den falske konkurrence. Foto: Forbrugerrådet Tænk

Lad være med at klikke på linket fra den falske konkurrence fra Jysk.

Hvis det lyder for godt til at være sandt, så er det sandsynligvis også for godt til at være sandt.

I disse dage er der en Jysk-konkurrence i omløb, hvor tilfældige personer modtager en mail om, at de har vundet et gavekort til en værdi af 2.000 kroner.

Men konkurrencen er falsk, og nu advarer Forbrugerrådet Tænk og Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi om at åbne det link, som sendes med i den falske konkurrence.

- Vi oplever, at der i øjeblikket sendes falske mails ud om at vinde gavekort fra Jysk. Mailen kommer fra Dit Webpanel Team.

Artiklen fortsætter under billedet.

Billeder fra den falske konkurrence. Foto: Forbrugerrådet Tænk

- I Jysk kører den sædvanlige julekalenderkonkurrence, som er sikker at deltage i og kan findes via forsiden på Jysk.dk. Der sendes kun e-mails ud fra denne konkurrence, hvis du har skrevet dig op til den, oplyser Forbrugerrådet Tænk i en pressemeddelelse.

Svindlerne udnytter, at brugerne ikke altid kan gennemskue, om konkurrence stammer fra den afsender, som den udgiver sig for at være.

Misbrugt flere gange

Det er ikke første gang, at Jysk misbruges i en falsk konkurrence.

I sommer advarede virksomheden for eksempel om en falsk konkurrence, hvor der blev udloddet gavekort på 10.000 kroner. Konkurrencen kommer både som e-mail og annonce i blandt andet Gmail.

Efter at have deltaget i den falske konkurrence, oplevede mange at blive ringet op af en person som sagde, at de ikke har vundet hovedpræmien, men at de i stedet havde vundet en rensning af PC

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App