Her advarer DSB om aflysninger og færre afgange

Passagerer fra Kalundborg og Ringsted må forberede sig på ændrede køreplaner og aflysninger, hvis de skal med tog den kommende tid.

Her advarer DSB om aflysninger og færre afgange.

Passagerer fra Kalundborg og Ringsted må forberede sig på ændrede køreplaner og aflysninger, hvis de skal med tog den kommende tid.

quote Vi anbefaler derfor, at du tjekker rejseplanen, før du rejser, for at få et overblik over din rejse

DSB

Du bør tjekke rejseplanen en ekstra gang, hvis du den kommende tid skal med toget fra enten Ringsted eller Kalundborg.

Begge strækninger bliver nemlig berørt af et sporarbejde de kommende dage, oplyser DSB.

Det betyder, at der i aften- og nattetimerne vil være flere ændringer i rejseplanen. Der kører blandt andet færre tog, mens enkelte afgange vil blive aflyst.

Indsætter togbusser

På strækningen mellem Kalundborg via Roskilde til Østerport vil der fra søndag den 12. september til torsdag den 16. september om aftenen og natten være ændrede køreplaner på grund af et sporarbejde.

Derfor vil flere tog køre med ændrede tider, og flere tog vil delvist blive erstattet af togbusser mellem Regstrup og Kalundborg.

Her holder togbusserne:

- Vi anbefaler derfor, at du tjekker rejseplanen, før du rejser, for at få et overblik over din rejse, lyder der fra DSB.

Kører næsten en halv time senere

Passagerer fra Ringsted må også forberede sig på andre køretider.

For om aftenen og natten fra søndag den 12. september til tirsdag den 14. september og natten efter kører flere regionaltog mellem Københavns Hovedbanegård og Ringsted efter en ændret køreplan. Det betyder, at enkelte tog kører ifølge DSB op til 27 minutter senere end normalt fra enkelte stationer undervejs.

Mandag og tirsdag den 13. og 14. september er to regionaltog aflyst, og DSB henviser i stedet til de øvrige tog. Andre tog vil standse ekstraordinært ved Hedehusene, Viby og Borup Station.

Fra mandag den 20. september til torsdag den 23. september og natten efter, vil flere regionaltog køre efter en ændret køreplan. Enkelte tog vil desuden være aflyst mellem Roskilde og Ringsted. Der henvises til det følgende IC tog, der vil standse ekstraordinært i Borup og Viby Sjælland.