Flere måtte sove rusen ud i detentionen efter julefrokost

Trods mange julefrokoster er natten mellem fredag og lørdag forløbet forholdsvist fredeligt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sild, snaps, bajere og brændevin.

Mange var fredag den 2. december inviteret til julefrokost, og sådanne aftener kan ofte byde på voldsomme episoder i nattelivet og ekstra arbejde for politiet.

quote Når der er mange mennesker i byen, så er der bare mere optræk til ballade

Michael Skræddergaard, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Men regionens politikredse melder om en forholdsvis stille fredag aften og nat.

- Vi har ikke haft det store at se til. Men vi har haft et par enkelte berusere inde på stationen, som lige skulle sove den ud, siger Henrik Olesen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Nogenlunde sammen melding kommer fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der dog har registeret en del voldssager fra nattelivet.

Læs også
Over 1000 samlet til julebal
Læs også
Over 1000 samlet til julebal

- Vi har kun haft en enkelt, der skulle ind for at afruses. Som det er med julefrokoster, har der været travlt, men det har ikke givet anledning til det hele store, siger Michael Skræddergaard, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Når der er mange mennesker i byen, så er der bare mere optræk til ballade, og det har givet nogle voldssager og sigtelser for ordensbekendtgørelsen, tilføjer han og understreger, at det har været på det normale niveau.

Læs også
Bilist sendt direkte mod trafikken på Storebæltsbroen
Læs også
Bilist sendt direkte mod trafikken på Storebæltsbroen

Begge politikredse vurderer, at der i løbet af lørdagen kan komme flere sager fra natten. Samtidig kommer de med en opfordring til gæster på vej hjem fra julefrokost.

- Har man været til julefrokost og pinefuld, så skal man lige tænke over, hvornår man henter sit køretøj, fordi man kan stadig godt være for fuld til at køre, selvom der er gået nogle timer, siger Henrik Olesen.