¨

10.000 chokoladekalendere er tilbagekaldt - smager af pap

Frellsen har informeret alle sine forhandlere om tilbagekaldelsen, som bliver hængt op ude i butikkerne. Foto: Jacob Bagge - TV2 ØST

En chokoladejulekalender, som Frellsen har lavet for Red Barnet, bliver trukket tilbage på grund af bismag.

10.000 chokoladejulekalendere fra Frellsen bliver tilbagekaldt, fordi de smager af pap.

Julekalenderen er solgt hos 40 Frellsen-forhandlere og 52 specialforhandlere. Det oplyser Frellsen.

- Vi har konstateret, at der er en bismag i nogle af kalenderne. Vi mistænker, at bismagen stammer fra kalenderomslaget.

- Alle emballager til julekalenderen er dokumenteret egnet til kontakt med fødevarer, og vi vurderer, at der ikke er en sundhedsmæssig risiko, skriver Frellsen i en pressemeddelelse.

Det er en rigtig kedelig sag, som vi selvfølgelig ærgrer os meget over

Peter Frellsen, direktør hos Frellsen

Man kan få pengene tilbage for julekalenderen, hvis man afleverer den i en Frellsen-butik.

- En kedelig sag

Peter Frellsen, der er direktør hos Frellsen, fortæller, at virksomheden tidligere i denne uge fik et par klager fra kunder og derfor undersøgte sagen.

- Det er en rigtig kedelig sag, som vi selvfølgelig ærgrer os meget over. Vores førsteprioritet har været at få tilbagekaldt kalenderen og få orienteret vores kunder, siger Peter Frellsen.

Frellsen har informeret alle sine forhandlere om tilbagekaldelsen, som bliver hængt op ude i butikkerne. Derudover er Fødevarestyrelsen blevet orienteret.

Chokoladejulekalenderen er lavet til fordel for Red Barnet. Hvis alle de 10.000 julekalendere bliver leveret tilbage, vil Red Barnet gå glip af omtrent 80.000 kroner, fortæller Peter Frellsen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App