¨

Lokale løbere i mål i Paris

Foto: TV ØST

Efter 19 dage er fire løbere heriblandt Annette Fredskov fra Næstved kommet i mål i Paris, som de er nået til ved at løbe.

1136 kilometer har de løbet på 19 dage, og fredag kunne de så endelig løbe ind i paris, som var målet for turen. Maratonkvinden Annette Fredskov fra Næstved havde sammen med tre andre løbere sat sig for at løbe til den franske hovedstad. For mens 1400 motionister begiver sig af sted på cykel for Team Rynkeby, så var hendes svar på invitationen fra de gule ryttere, at hun da hellere ville løbe.

Annette Fredskov har formen til at løbe langt flere dage i træk. Hun blev især kendt sidste år, da hun gennemførte sit maraton nummer 366 på 365 dage. Nu har hun så klaret lidt over 1100 kilometer på 19 dage og kunne med gåsehus og en klump i halsen løbe ind i Paris fredag.

- Det var så stort at løbe ind i Paris og se Eiffeltårnet. Vi kom til Concordepladsen næsten samtidig med Team Rynkeby, og de klappede mig og de tre andre løbere i mål det sidste stykke, siger Annette Fredskov til Sjællandske.

Nu skal hun sove længe og nyde et glas rødvin i hovedstaden, inden turen igen går hjem søndag. I bil vel og mærke.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App