Rockere rykker fra Haslev

En talsmand fra rockergruppen Gremium fortæller, at gruppen er på vej væk fra Haslev. Derfor stod klubhuset også tomt, da det natten til tirsdag blev beskudt.

Tema: Rockerkonflikt på Sjælland
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der var ingen personer til stede i klubhuset på Finlandsgade i Haslev, da det natten til tirsdag blev beskudt. Og det er der en god grund til. En talsmand fra den tyske rockergruppering Gremium fortæller onsdag til Ekstra Bladet, at gruppen er på vej væk fra Haslev og ved at finde nyt klubhus i København.

Gremium flyttede ind i Haslev i 2014, men forlader altså tilsyneladende byen nu. Gruppen har gennem længere tid ligget i strid med banden Brothas fra Mjølnerparken i København, og politiet meldte tirsdag ud, at der lige nu er en åben konflikt mellem de to parter, og at der derfor er forbud mod at komme i klubhuset på Finlandsgade 27 de næste 14 dage.

Uinformerede og dårlige til at skyde

Politiet oplyste i går, at det er i forbindelse med konflikten, at der natten til tirsdag blev affyret 16 skud mod klubhuset i Haslev, og Ekstra Bladet fortæller, at der ligeledes blev skudt mod en dør til en opgang i Måløv. Talsmanden fra Gremium er dog ikke imponeret.

- Jeg forstår ikke, hvorfor der skulle skydes gennem den dør der. Den var jo ikke låst. Og hvorfor var han maskeret for at skyde mod en uskyldig dør? Og så har de ramt i bunden af døren. Dem, der har gjort det, er både dårlige til at skyde, og de har dårlig info. Det er rigtigt, at der tidligere har boet en af vores i den opgang. Men han er forlængst flyttet. Og desuden sidder han i fængsel for tiden. Den slags burde de jo vide, siger talsmanden til avisen.