Rockere får 42 års fængsel i omfattende narkosag

Fem mænd med tilknytning til Bandidos blev mandag i Næstved dømt for omfattende handel med narkotika. Mændene blev alle dømt til mellem seks og 12 års fængsel.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Handel med omfattende mængder amfetamin kom mandag til at koste fem mænd med tilknytning til rockerbanden Bandidos dyrt, da retssagerne mod dem blev afgjort ved Retten i Næstved.

Mændene blev nemlig idømt mellem seks og 12 års fængsel i sagerne, der handlede om handel med mindst 123 kilo amfetamin, oplyser politiet til TV ØST.

Købt, forarbejdet og videresolgt

Mændene er alle blevet dømt for at købe og forarbejde stofferne.

Dernæst er de blevet videresolgt til en større kundekreds på Sjælland.

Mændene stammer alle fra Københavnsområdet, men sagen er en udløber af et stort narkofund i 2012, der siden er blevet behandlet af politiet og retsvæsenet.

De blev dømt

De dømte i sagen stammer både fra Danmark og udlandet.

De dømte er:

  • Paul Bjørn Andersen, Rødovre, 8 års fængsel.
  • Mikhail Mihajlovich, Greve, 9 års fængsel.
  • Pedro Filipe Marin, Hørsholm, 6 års fængsel.
  • Raja Shah Sawor Razzaq Khan, Ishøj, 12 års fængsel, samt en betinget udvisningsdom.
  • Tonny Glaston Jensen, Vallensbæk, 7 års fængsel.

Anklager tilfreds med dommen

Anklageren i sagen, Skipper Falsled, anklager i sager om organiseret kriminalitet ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, er godt tilfreds med dommen.

- Den følger normal praksis overfor alle fem personer. Når man kender stoffets art og mængde, så er ved man jo også, hvor meget fængselsstraf det giver, siger han til TV ØST.

Også politiinspektør Kim Kliver er tilfreds med, at der omsider kan sættes et foreløbig punktum for dette store sagskompleks:

- Dagens domme sender forhåbentlig et meget tydelig signal til de organiserede kriminelle medlemmer om, at vi mener det, når vi siger, at der sættes hårdt ind mod den kriminalitet, der udspringer fra bl.a. rockermiljøerne.

Forsvareren til den mand, der fik seks års fængsel, oplyser til TV ØST, at dommen til hans klient straks blev anket til landsretten med påstand om frifindelse, idet hans klient nægter sig skyldig og på det bestemteste bestrider dommens præmisser.