Bande og rocker krigen fortsætter

Rockergruppen Gremium, der har et klubhus på Finlandsgade i Haslev, har været i endnu konflikt med den københavnske bande Brothas natten til søndag i Valby.

Tema: Rockerkonflikt på Sjælland
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I snart et halvanden år har de to grupper Brothas og Gremium været i tæt konflikt med hinanden. I Søndags blev en serie ruder knust i Valby, da banden Brothas skød mod Café Phenix i Valby Langgade. Det skriver Ekstra Bladet.

De fleste ruder i caféen blev smadret, men ingen kom til skade ved episoden. Ingen af Ekstra Bladets kilder vil fortælle, hvorfor caféen skulle smadres, og ejeren har heller ikke ønsket at udtale sig om sagen.

Ikke eneste konflikt

Café Phenix i Valby er ikke det eneste sted, banden Brothas har beskudt. For omkring en måned siden gik det ud over en et-etagers lagerhus i en baggård på Valhøjvej i Valby. Her udtalte talsmanden for Brothas, at de beskød lagerhuset, fordi det tilhører rockergruppen Gremium, som de er i erklæret krig med. Det skriver Ekstra Bladet.

For blot et bar uger siden blev der også affyret 16 skud mod klubhuset i Haslev, og Ekstra Bladet fortæller også, at der blev skudt mod en dør til en opgang i Måløv.

Politiet udtaler til Ekstra Bladet, at de følger situationen tæt, og at de er i gang med at efterforske de igangværende sager. Politiet ønsker dog ikke at kommentere på hærværks-sagen i Valby.