Vred pistol-mand sendt i fængsel

En mand er blevet idømt knap to års fængsel, fordi han truede en dame med en pistol. Efter han havde påkørt hendes bil.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 34-årig mand og hans angiveligt gloende temperament var selv skyld i, at rundt regnet alt gik galt for ham en eftermiddag i Ringsted i august sidste år. Det afgjorde Retten i Roskilde tirsdag, da den 34-årige fik en dom på et år og 10 måneders fængsel. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

Sagen begyndte for den nu 34-årige mand i krydset Jernbanevej/Næstvedvej i Ringsted ved 13-tiden den 25. august i fjor. Manden havde angiveligt ikke tålmodighed til at vente på sin tur i trafikken. Han overhalede højre om en anden bil, hvilket resulterede i et sammenstød med en kvindelig bilist.

Selv om han forvoldte sammenstødet, steg han ud af sin bil, viftede med en skarpladt tromlerevolver kaliber .22 og fremsagde en række trusler, hvorefter han tog direkte til politistationen i Tinggade for at anmelde, at han følte sig svært forurettet.

Desværre for manden havde politiet allerede hørt om den truende pistolsvinger i vejkrydset og fik hurtigt lagt to og to sammen, skriver DAGBLADET Ringsted.

Mandens bil blev ransaget, og politiet fandt revolveren, flere tyvekoster og 9,6 gram hash.

Den 34-årige modtog dommen, der inkluderer et "hængeparti" på 40 dages fængsel for tidligere forhold, skriver DAGBLADET Ringsted.