¨

Veronica Maggios lydmand faldt ud af bussen på Vestmotorvejen

Foto: TV ØST

Manden, der blev fundet på Vestmotorvejen mandag, er højst sandsynligt Veronica Maggios lydmand. Han er på mystisk vis faldet ud af turnebussen natten til mandag, skriver aftonbladet.se.

Det viser sig nu, at der formentligt er tale om Veronica Maggios lydmand, Tom Hofwander, på 58, der omkom på Vestmotorvejen natten til mandag. Han er på mystisk vis forsvundet fra turnebussen. Det skriver det svenske medie aftonbladet.se.

Hele Veronica Maggios mandskab var på vej hjem til Sverige, efter hun havde spillet afslutningskoncert på Skanderborg Festival søndag.

Forsvandt mens alle sov
Alle sov i bussen, da den 58-årige lydmand forsvandt.

- Hele selskabet inklusiv Veronica Maggio lå og sov i bussen efter de havde spillet afslutningen på Skanderborg Festival. Jeg har ikke noget godt billede af, hvad der er sket endnu, men det er en traumatisk oplevelse for alle involverede, siger turnearrangør Leif Henriksson til aftonbladet.dk.

Politi: Højst sandsynligt ham
Politiet oplyser, at der er meget stor sandsynlighed for, at der er tale om Tom Hofwanger, men vil ikke bekræfte endeligt, at det er ham.

- Vi har jo også pårørende at tage hensyn til, så vi kan ikke sige noget endeligt før familien fra sverige har identificeret manden i dag, siger Ove Pedersen, vicepolitikommissær fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet forventer at kunne identificere manden endeligt omkring middag.

Motivet er endnu ikke opklaret, men det forventer politiet at komme nærmere ind på senere i dag.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App