Varetægtsfængsling: 67-årig nægter sig skyldig i drab

Den 67-årige mand, der er sigtet for drabet på sin eks, er varetægtsfængslet frem til 28. januar. Han nægter sig skyldig i drabet på den 40-årige kvinde, der blev fundet død på kirkekontoret ved Sneslev Kirke onsdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 67-årig mand er varetægtsfængslet frem til 28. januar sigtet for drabet på en 40-årig kvinde, der blev fundet død onsdag formiddag ved Sneslev Kirke ved Ringsted.

Manden nægter sig skyldig.

Kvinden blev fundet dræbt af knivstik i halsen på kirkekontoret onsdag formiddag af en kollega. Hun var selv ansat ved kirken som graver.

Datter meldte hende savnet

Hun blev meldt savnet natten til onsdag, fordi hendes 18-årige datter ikke havde hørt fra hende siden tirsdag morgen og var bekymret.

To mænd fra Falster, hvor kvinden også selv boede, blev onsdag eftermiddag anholdt i forbindelse med drabet, og ifølge TV ØSTs oplysninger er der tale om kvindens nuværende 55-årige kæreste og 67-årige hendes eks. Den 55-årige blev løsladt igen natten til torsdag, mens den 67-årige altså nu er varetægtsfængslet frem til 28. januar.

Kvinden efterlader sig tre børn i alderen 18 til 23 år.

Søger vidner

Politiet søger fortsat vidner i sagen og vil gerne i kontakt med personer, der har bemærket personer eller køretøjer i området ved Sneslev Kirke tirsdag den 29. december 2015 om morgenen i tidsrummet klokken cirka 7 til klokken cirka 10, i det politiet formoder, at drabet er sket inden for det tidsrum.

Kontakt politiet på telefon 114, hvis du har oplysninger i sagen.