¨

Våde kældre giver job

Foto: TV ØST

Massive regnskyl har de seneste år ført til tusindvis af oversvømmede kældre, og intet tyder på, problemet bliver mindre de kommende år. Det kan udvikle sig til en god forretning for Ringsted-virksomheden ACO Nordic A/S, der i februar har stiftet datterselskabet ACO Servicepartner og ansat tre medarbejdere, skriver DAGBLADET Ringsted.

ACO producerer nemlig avancerede højvandslukkere, der kan forhindre kl oakvand løbe tilbage i kloakken og stige op i kældre. Og virksomheden har nu indgået et samarbejde med Skandinaviens tredjestørste forsikringsselskab, Codan Forsikring, der betyder, at 27.000 boligejere med kældre hen over sommeren får et godt tilbud.

Codan skriver ud og tilbyder kunderne 15 procent rabat på deres husforsikring, hvis de monterer en ACO højvandslukker, som de kan få installeret med rabat. Det giver travlhed hos ACO Servicepartner, der rådgiver, tager imod bestillingerne og har indgået samarbejdsaftaler med kloakmestre over hele landet, som skal stå for monteringen og efterfølgende serviceeftersyn.

- Vi har været i gang i 14 dage og har rigtig mange installationer allerede. Vi har ansat tre mand på fuld tid og forventer at ansætte yderligere, efterhånden som det udvikler sig, siger administrerende direktør Ulrik Haagen-Olsen.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App