Usikkerhed om busserne i Høm

Byrådspolitikerne i Ringsted Kommune skal endnu en gang drøfte busbetjeningen af Høm ved Ringsted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 På økonomiudvalgets møde mandag aften blev det besluttet, at det nye klima- og miljøudvalg skal se på sagen igen »med henblik på, at en justeret busplan kan iværksættes i sommeren 2010«. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

- Borgerne kan forvente, at udvalget nu behandler de klager og indsigelser, der har været, med henblik på at sikre en bedre busbetjening af Høm og Vetterslev end den, som busplanen lagde op til. Men jeg tør ikke love, at de vil blive fuldt ud lykkelige i Høm, siger borgmester Niels Ulrich Hermansen (V) til DAGBLADET Ringsted.

Han mener, at politikerne ikke skal være bange for at se på en sag igen, hvis det viser sig, at en beslutning har været uhensigtsmæssig. Og i tilfældet med busplanerne mener han, at Movia har svigtet et løfte om, at Høm skulle kompenseres for, at bybusruten blev ændret.

Socialdemokraterne i Ringsted Byråd er helt uenige. De stemte imod, at sagen skal behandles.

- Det daværende miljø- og teknikudvalg har diskuteret den her sag grundigt mange gange og har besluttet et tilkøb på 130.000 kroner. Det er besluttet og sat i værk, siger gruppeformand Svend-Erik Jakobsen (S) til DAGBLADET Ringsted.