”Ursælger” forsøgte at vinke bilister ind på motorvejen

Tirsdag formiddag kørt en mand rundt på motorvejen og forsøgte at vinke bilister ind til siden. Her udgav han sig for at være ursælger og millionær.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet modtog tirsdag formiddag flere anmeldelser om en falsk ursælger på Vestmotorvejen ved Ringsted. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Omkring klokken 10.57 blev en bilist blinket ind til siden af en person i en blå Audi, da han kørte på Vestmotorvejen lige efter afkørsel 34.

Føreren af Audien talte gebrokkent engelsk og sagde til bilisten, at han manglede penge til benzin og havde nogle ure, som han gerne ville sælge for at få penge.

Den udenlandske mand havde sagt, at han var millionær og arbejdede som bilforhandler i Tyskland. Bilisten havde ikke købt nogen ure, da han fandt henvendelsen mistænkelig.

Politiet opfordrer borgere til at henvende sig

Igen klokken 11.08 anmeldte en anden forbipasserende bilist, at han havde bemærket en blå BMW, som holdt efter tilkørsel 35 på Vestmotorvejen i østgående retning, hvor føreren forsøgte at vinke bilister ind til siden.

Politiet kørte strækningen igennem for at søge efter de mistænkelig køretøjer, men fandt ingen.

Borgere som oplever noget lignende bedes om muligt notere registreringsnummeret på bilen og kontakte politiet på telefon 114.

Med et registreringsnummer og eventuelt et signalement på føreren/personer ved bilen har politiet mulighed for at efterforske de mistænkelige forhold.