¨

Unge mænd dømt for riffelrøveri

Foto: TV ØST

3 unge mænd er idømt hver 2 års fængsel for at have truet og frarøvet en hjemmeværnsmand hans halvautomatiske militærriffel.

Det var 3 unge mænd fra Vestegnen, der 29. januar truede en hjemmeværnsmand på livet i et kælderrum i Benløseparken og frarøvede ham en halvautomatisk militærriffel.

De 3 - 18-årige Mohammed Ahmed Mohsien Al-Shamri fra Hedehusene, 21-årige Ahmad Khodayar Aweyad Al-Badri fra Brønshøj og 21-årige Mahmet Akif Tokay fra Taastrup - nægtede sig skyldige, da sagen for nylig kom for retten, men de blev blandt andet fældet af DNA-spor.

De blev idømt 2 års fængsel i sagen, der også omfattede trusler mod hjemmeværnsmanden, biltyveri og en række andre forhold, skriver DAGBLADET Ringsted.

Afviser bandetilknytning

En fjerde tiltalt - 33-årige Dario Banjas fra Ringsted - fik en dom på 1 år og 9 måneders fængsel for blandt andet at have medvirket til tyveri og trusler og for at have været i besiddelse af det stjålne gevær, som han havde gemt i et skab hos sin mor.

3 af de 4 dømte havde trøjer med La Razas logo, men de nægtede alle at have nogen tilknytning til banden, der har hjemme på Vestegnen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App