Unge mænd dømt for riffelrøveri

3 unge mænd er idømt hver 2 års fængsel for at have truet og frarøvet en hjemmeværnsmand hans halvautomatiske militærriffel.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var 3 unge mænd fra Vestegnen, der 29. januar truede en hjemmeværnsmand på livet i et kælderrum i Benløseparken og frarøvede ham en halvautomatisk militærriffel.

De 3 - 18-årige Mohammed Ahmed Mohsien Al-Shamri fra Hedehusene, 21-årige Ahmad Khodayar Aweyad Al-Badri fra Brønshøj og 21-årige Mahmet Akif Tokay fra Taastrup - nægtede sig skyldige, da sagen for nylig kom for retten, men de blev blandt andet fældet af DNA-spor.

De blev idømt 2 års fængsel i sagen, der også omfattede trusler mod hjemmeværnsmanden, biltyveri og en række andre forhold, skriver DAGBLADET Ringsted.

Afviser bandetilknytning

En fjerde tiltalt - 33-årige Dario Banjas fra Ringsted - fik en dom på 1 år og 9 måneders fængsel for blandt andet at have medvirket til tyveri og trusler og for at have været i besiddelse af det stjålne gevær, som han havde gemt i et skab hos sin mor.

3 af de 4 dømte havde trøjer med La Razas logo, men de nægtede alle at have nogen tilknytning til banden, der har hjemme på Vestegnen.