¨

Unge kørte om kap og bragede ind i lygtepæl – kvinde fløjet til Rigshospitalet

Der var meget redningspersonale på stedet efter ulykken. Foto: René Lind - Lind Foto

To unge kvinder var passagerer i den forulykkede bil, men er uden for livsfare. Politiet forventer at rejse sigtelse i sagen.

Sent fredag aften var Nordre Ringvej i Ringsted centrum for en meget voldsom trafikulykke.

En gruppe unge mænd kørte om kap mod hinanden, da en af dem pludselig mistede herredømmet over bilen. Det fortæller vagtchef Henrik Olesen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

- Jeg mener, det er tre biler, der kører om kap. Under en af de manøvrer, de laver, mister den ene herredømmet og rammer en lygtepæl med stor kraft, siger han til TV2 ØST.

Det tog redningsfolket lang tid at skære de unge fri fra den forulykkede bil.

Artiklen fortsætter under billedet.

Bilen ramte en lygtepæl med stor kraft. Foto: René Lind - Lind Foto

Blev fløjet til Rigshospitalet

I den forulykkede bil var to unge kvinder i 20’erne med som passagerer. Især én af kvinderne blev hårdt kvæstet, og hun blev derfor fløjet med lægehelikopter til Rigshospitalet. Lørdag morgen er hun udenfor livsfare, skriver Ritzau, men hun har brækket både arme, ben og hoften efter ulykken.

Den anden kvinde blev kørt med ambulance til Slagelse Sygehus, men er også udenfor livsfare. Den mandlige fører slap uskadt.

Efter ulykken var ringvejen spærret i flere timer, mens politiet arbejdede på stedet. En bilinspektør blev tilkaldt. Nu regner politiet med, at ulykken ender med en sigtelse mod de unge, der kørte ræs.

- Der er stadig sagsbehandling på, men jeg tror godt, man kan regne med, at nogen bliver sigtet. Der bliver altid rejst sigtelse i de her sager, siger Henrik Olesen.

En bilinspektør blev kaldt til stedet efter ulykken. Foto: René Lind - Lind Foto

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App