Unge går i træningslejr til politiskole

Til februar starter en ny politiforskole i Ringsted, hvor unge bliver undervist i det, der kræves for at blive optaget på Politiskolen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Regionens håbefulde unge, der drømmer om en optagelse på Politiskolen, får nu mulighed for at øve sig på de områder, der testes til Politiskolens optagelsesprøve. Til februar oprettes der nemlig en ny politiforskole i Ringsted, skriver sn.dk.

LOF-Ringsted står bag initiativet til forskolen, hvor elever fra hele regionen med interesse for politiets uddannelse kan gå i træningslejr i 10 uger. Her vil de blive undervist i de elementer, der kræves for at kunne bestå Politiskolens optagelsesprøve, såsom fysisk træning, samarbejde, kommunikation, dansk, engelsk og samfundsfag.

Eleverne får også mulighed for at få en større indsigt i politiets arbejde, da der vil være tilbud om ekskursioner til for eksempel politistationer, Politiskolen og retten.

Ifølge LOF-Ringsted vil der blive afholdt kurser ca. 3-4 gange om året, og de vil i første omgang foregå om dagen, men det vil også være muligt at udvide til aftenkurser.

LOF-Ringsted har valgt at vente med at oprette skolen til februar, da det nuværende politiforlig udløber ved årsskiftet.