¨

Ung vodka-iværksætter trodser russisk krise

Foto: TV ØST

Daniel Aeberli dyrker sin russer-hobby trods internationale politiske forhold. Det sker af hans passion til kvalitetsvodka.

Den 26-årige ringsteder Daniel Aeberli er med sit firma Vodka Import Danmark sprunget direkte ud i alle de problemer, som krisen i Rusland har affødt. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

Daniel Aeberli er godt på vej til en kandidatgrad i russisk på Københavns Universitet, men interessen for Rusland og russisk kultur var til mere, og derfor begyndte han at importere vodka ved siden af studierne. Der sker, som han selv siger det, meget i Rusland, men trods det, så tager han de russiske udfordringer, som de kommer:

- Jeg tager en udfordring ad gangen. Min første levering blev forsinket et par måneder på grund af Ruslands opførsel på Krim-halvøen, og da havde jeg allerede betalt varerne. Jeg var ikke i godt humør på det tidspunkt, men alt løste sig, og jeg fik min levering. Jeg ved nu, hvilke store og små problemer der kan opstå, forklarer han.

Spørger man Daniel, så er markedet for vodka af høj kvalitet for alvor på vej til at vokse i Danmark, men i første omgang importerer han mest de klare dråber af ren og skær interesse.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App