¨

Ung mand fløjet til Rigshospitalet efter solouheld ved Ringsted

Politiet har løbende været i kontakt med Rigshospitalet, hvor de seneste meldinger er, at den 22-åriges tilstand er kritisk. Foto: Michael Nordborg

Politiet har løbende været i kontakt med Rigshospitalet, hvor de seneste meldinger er, at den 22-åriges tilstand er kritisk. Foto: Google Maps

1 af 2

En 22-årig mand forulykkede kort efter midnat i en soloulykke på Slimmingevej ved Ringsted. Hans tilstand er kritisk.

Klokken 0.08 modtog Midt- og Vestsjællands Politi et opkald fra en bilist, som tilfældigvis var kørt ad Slimmingevej ved Ringsted og havde opdaget en forulykket bil op ad et træ.

Billisten i den forulykkede bil, en 22-årig mand fra lokalområdet, kom kørende i nordlig retning, da han af endnu ukendte årsager mistede herredømmet og gled rundt med bilen, som med bagenden rammer et træ i den modsatte kørebane.

 Han er ikke ved bevidstheden, da han tilfældigvis bliver fundet

Michael From, vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi

Den 22-årige sad fastklemt, da den forbipasserende bilist fandt ham. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

- Han er ikke ved bevidstheden, da han tilfældigvis bliver fundet af den forbipasserende. Manden ringer til politiet, og der bliver straks sendt en helikopter, som får fløjet den unge mand til traumecenteret på Rigshospitalet, fortæller Michael From, vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi, til TV ØST.

Det var glat på ulykkestedet

Politiet har løbende været i kontakt med Rigshospitalet, hvor de seneste meldinger er, at den 22-åriges tilstand er kritisk.

De pårørende er ifølge politiet blevet underrettet. 

En bilinspektør har undersøgt uheldsstedet, og resultatet af undersøgelserne venter politiet nu på. Det blev konstateret, at det var glat på stedet, da uheldet skete.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App