Ung kvinde ramt af lastbil - chauffør kørte videre fra stedet

En 18-årig kvinde blev onsdag ramt af en lastbil i Ringsted. Lastbilen holdt i første omgang tilbage, men satte i gang, da hun gik ud på vejen.

Politiet fik onsdag eftermiddag ved 15-tiden en anmeldelse om, at en 18-årig kvinde fra Ringsted var blevet væltet omkuld af en lastbil i et fodgængerfelt ved rundkørslen ved Næstvedvej og Bragesvej i Ringsted. 

Lastbilen standsede ikke efter uheldet, men kørte videre i østlig retning ad Bragesvej, hvor den 18-årige og vidner tabte den af syne.

En patrulje blev sendt til stedet og afhørte den 18-årige i sagen. Hun var ikke umiddelbart kommet noget til, men blev ifølge Midt- og Vestsjællands Politi kørt i ambulance til skadestuen til kontrol. Her blev det blev konstateret, at hun var sluppet heldigt fra påkørslen uden alvorlige skader.

Flere bilister dyttede

Den 18-årige var på vej over fodgængerfeltet ved Bragesvej, da lastbilen kom kørende. Lastbilen holdt umiddelbart tilbage for kvinden, men satte så i gang, da hun var gået ud i fodgængerfeltet. 

Den 18-årige blev væltet omkuld, så hun slog sig på krop og hoved, men kom ikke ind under lastbilen. Vidner på stedet hjalp den 18-årige, men lastbilchaufføren stoppede ikke efter uheldet.

Lastbilen beskrives som en større lastbil med en anhænger, der var grøn på siden. Den kørte videre ad Bragesvej mod øst. Politiet optog rapport om uheldet og forsøger nu at finde frem til lastbilen og føreren, som skal afhøres i sagen.

Politiet er meget interesseret i at høre fra vidner, som så uheldet eller har oplysninger om lastbilen. Den 18-årige havde hørt flere biler dytte i forbindelse med, at hun blev ramt, så der kan være bilister, som har bemærket noget. 

Kontakt politiet på telefon 114 hvis du har oplysninger i sagen.