¨

Tyvetøser i Ringsted er led i stor trick-sag

Foto: TV ØST

Tricktyve fra Ringsted anholdt i Haderslev. En er udvist fra Danmark.

Mindst fire kvinder har nu politiet i hælene, fordi de snyder og stjæler sig til penge og værdier i et langt større område end først antaget.

Et butikstyveri i Ringsted i juli viser sig nu at have tråde helt ovre i Haderslev i Sønderjylland, og det hænger sammen med sagsbunken over tricktyverier fra Midt-/Vestsjælland og ikke mindst i Kalundborg. Det fortæller DAGBLADET Ringsted.

Hos lokalpolitiet i Kalundborg har vicepolitikommissær Martin Kofoed været tovholder på tyvetøsesagerne siden i mandags. Her så det umiddelbart ud til, at to kvinder, der i lørdags snød penge fra folk ved Superbrugsen i Gørlev i Kalundborg Kommune, var de samme, som også har opholdt sig på Ringsted-egnen.

Politiet offentliggjorde i går overvågningsbilleder af kvinderne fra Superbrugsen.

- Forinden har vi haft billederne rundt i alle politikredsene i Danmark. En kollega i Haderslev ved med sikkerhed, at de to kvinder på billederne fra Gørlev ikke er de samme, som blev anholdt for butikstyveriet i Ringsted den 27. juli. De to fra Ringsted blev nemlig anholdt for tyveri i Haderslev den 7. august, og den ene af dem blev med det samme udvist af Danmark med indrejseforbud i to år, forklarer Martin Kofoed.

Kvinderne fra butikstyveriet måtte løslades igen, fordi de på det tidspunkt ikke kunne forbindes med andre forbrydelser. De boede på Grønnegårde Camping i Slimminge, men da der senere kom andre forhold at mistænke kvinderne for, var de forsvundet fra campingpladsen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App