The Twins kæmpede for deres MGP-fremtid

De to tvillinger fra Holbæk, der udgør the Twins, sang i dag til den anden optagelsesprøve til børnenes MGP. De sang en kærlighedssang, de selv havde skrevet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De to tvillinger på 11 år Emma og Ida Kargaard fra Holbæk havde mange sommerfugle i maven, da de indtog scenen på musikskolen i Ringsted i dag.

- Vi er meget spændte og nervøse, viskede de i kor lige inden de skulle op på scenen.

Kærlighedssang
De havde taget en sang med, de selv havde skrevet. Sangen hedder ’Gå den anden vej’ og handler om et så lille tema som; kærlighed.

- Den handler om en pige, der er forelsket i en dreng. Og så går hun over og spørger ham. Så sagde drengen måske, men pigen kunne godt se, at han allerede havde en kæreste, fortæller Ida Kargaard.

25-30 børn går videre
I dag var der 39 børn med til optagelsesprøven i Ringsted. Fordelt over hele landet er der i alt 6 af disse optagelsesprøver eller sangworkshops, hvor håbefulde børn skal vise deres musikalske værd. 25-30 børn ud af de nu 108 børn kommer videre til den tredje og sidste audition til det store MGP-show.

- Vi håber, så meget, at vi kommer med til den sidste audition. Men hvis vi ikke kommer videre, så havde vi også en rigtig sjov dag, siger Ida Kargaard.

Underviser fik kuldegysninger
I løbet af dagen op til koncerten fik pigerne og de andre børn coaching på deres sange. En af underviserne er Esben Svane, der er tidligere MGP-vinder. Efter de havde været på scenen var han meget imponeret.

- Deres stemmer passer rigtigt godt sammen. De har arbejdet rigtigt hårdt op til i dag. Da jeg hørte deres sang, fik jeg kuldegysninger, og det er jo noget, som man ikke kan styre, siger han.

Nu er det bare for pigerne og de andre sangtalenter at holde vejret ind til den 6. oktober, hvor de får svar om, hvem der er gået videre til de sidste auditions.