Truet på livet af tidligere samlever

En 34-årig kvinde fra Ringsted anmeldte fredag, at hendes mors bil var blevet beskudt. Samtidig havde kvindens tidligere samlever truet hende på livet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet fik fredag klokken 20.01 en anmeldelse fra en 34-årig kvinde, hvis mors bil var blevet ramt af skud fra et haglgevær. Bilen holdt parkeret i en carport i Jystrup og blev ramt på bagenden. Ingen personer blev ramt af skuddet.

Den 34-årige kvinde mistænkte sin tidligere samlever, en 36-årig mand fra Ringsted, for at stå bag skuddet.

Flere politipatruljer eftersøgte steder, hvor de troede, den 36-årige kunne opholde sig. Under eftersøgningen ringede den mistænkte til den 34-årige kvinde og truede hende på livet på grund ad en forældremyndighedssag.

Politiet anbragte derfor kvinden og hendes familie på et sikkert sted, mens de fortsatte med eftersøgningen hele natten og frem til lørdag klokken 13.35.

Her bemærkede en hundepatrulje ved Borup en bil, hvor den mistænkte kunne være i. Da politiet ville standse bilen, sprang en mand ud af bilen og gemte sig i et skovområde.

Politiet fandt hurtigt frem til manden og kunne se, at det var den mistænkte mand, som blev anholdt.

Politiet fik også standset bilens fører, en 31-årig mand fra Borup. Manden havde 1,5 gram hash på sig og en narkometertest viste et udslag på cannabis. Han blev derfor anholdt, men blev lørdag aften løsladt med en sigtelse efter afhøring.

Den 34-årige blev afhørt og sigtet for sager om trusler på livet og ulovlig anvendelse af et skydevåben. Han blev søndag fremstillet i grundlovsforhør, hvor dommeren besluttede, at han skulle varetægtsfængsles foreløbigt til den 22. april 2014.