Tricktyve stjal flere tusinde kroner

En kvinde fra Ringsted fik ubudne gæster ved sit hus i Ringsted og fik stjålet både taske, dankort og 12.000 kroner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

To kvindelige tricktyve var rap på fingrene torsdag omkring middagstid, da det lykkedes dem at stjæle en taske fra en kvinde, der netop havde parkeret sin bil i sin indkørsel i Kalvehave ved Ringsted.

De to tricktyve henvendte sig til ofret og spurgte om forskellige ting på et ukendt sprog, hun ikke forstod og den ene tyv blev ved at vise en telefon med forskellige bynavne. Imens kvinden talte med tricktyven, listede den anden tyv sig over i den parkerede bil og stjal en sort taske fra højre forsæde.

Ifølge politiet blev der efterfølgende hævet 12.000 kroner på dankortet – de to tricktyve har formentlig hævet pengene i Nordea i Ringsted.

Politiet mener, at tyvene aflurede ofrets kode, da hun tidligere på dagen hævede penge i kassen i Nordea eller da hun brugte sit dankort i en Netto på Næstvedvej.

Den ene tricktyv beskrives som østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 170 cm høj, almindelig kropsbygning og hun var iført en rød hue samt mørke bukser.

Den anden kvinde beskrives også som østeuropæisk af udseende, omkring 60 år, 160 cm høj, kraftig af kropsbygning og iført en brunlig hue.

Politiet hører gerne fra vidner, der kan have oplysninger i sagen.