¨

Togpassager skal betale 100 gange billetprisen

Foto: TV ØST

En 24-årig mand kan se frem til at måtte betale 100 gange den normale billetpris i bøder, efter han i nat forsøgte at køre uden billet.

En almindelig togbillet mellem København og Slagelse koster 121 kroner.

En 24-årig mand fra Slagelse kan dog nu se frem til at skulle betale 100 gange så meget for at køre den samme tur, efter han i nat gjorde livet noget besværligt for sig selv.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

Kørte uden billet

Episoden startede, da manden var kørt afsted uden at købe billet til toget. Da en togfører opdagede ham i Ringsted, så forsøgte manden i stedet at vise en andens sygesikringsbevis som legitimation.

Det fik togpersonalet til at tilkalde politiet - der dog ikke havde større succes med at få manden til at oplyse, hvem han var.

Manden blev derfor anholdt klokken 02.10 - men så blev situationen først alvorlig for manden.

- Vi ransagede selvfølgelig manden, og i hans lommer lå både en pose med amfetamin og en pose med hash, fortæller Martin Bjerregaard til TV ØST.

100 gange billetprisen

Han oplyser, at den 24-årige nu kan se frem til både at skulle betale en afgift til DSB, nogle mærkbare bøder for narkotika-forholdet og en straffesag, for at have udgivet sig for at være en anden person.

- Alt i alt så kommer han til at betale omkring 100 gange den almindelige billetpris for sin togtur. Og det er jo ret ærgerligt for manden, siger Martin Bjerregaard.

Den 24-årige mand blev løsladt efter at være blevet identificeret af politiet, men kan som sagt se frem til at modtage bøder og en indkaldelse til et retsligt efterspil.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App