TMS tabte i Skanderborg

På trods af godt spil i første halveg måtte TMS Ringsted og træner Torben Nielsen tage hjem fra Skanderborg med et nederlag i bagagen.

Skanderborg var for stor en mundfuld for TMS Ringsted, da de to hold i dag mødtes i det jydske.

TMS startede ellers kampen i fornem stil. Første halveg bød på god fight i forsvaret, og et gennembrudsstærkt angreb. Derfor kunne TMS gå til pause med føring 13-18.

Men de første 15 minutter efter pausen fik TMS ikke et ben til jorden. Skanderborg havde fået en opsang i pausen, og de kørte simpelthen drengene fra Ringsted midt over. Mod slutningen af kampen kom TMS Ringsted igen mere med i kampen. Men lige lidt hjalp det.

TMS måtte tage hjem til Sjælland med et nederlag på 34-29.

- De træder måske lige en halv meter længere frem, og så bliver vi straffet ubønhørligt i kontrafasen. Vores angrev faldt med 20-25 procent, og Skanderborg steppede lidt op. Og så gik det desværre så galt. Det var super ærgerligt, siger Cheftræner Torben Nielsen.

Hans nye taktiske hjælper, tidligere landstræner Torben Winther, påpeger, at arbejdet med holdet for de to nye trænere først lige er begyndt.

- Der er plads til forbedring, det er helt sikkert, siger han.