TMS Ringsted tæt på at overraske

TMS Ringsted fra bunden af herrernes håndboldliga var tæt på en overraskende sejr, da favoritterne fra Skjern Håndbold var på besøg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der var god grund til jubel for hjemmepublikummet i Ringsted Hallen i store dele af kampen mod Skjern Håndbold. TMS Ringsted var overraskende godt med og førte flere gange med to mål mod de jyske favoritter.

Begge hold startede nervøst og havde svært ved at få spillet til at fungere. Men især en god målmandspræstation af Brian Jørgensen og en række scoringer fra Mikkel Sjøberg gjorde, at TMS Ringsted lod til at have et lille overtag midt i kampen.

Men trods et rødt kort til Skjern-profilen Claus Møller Jakobsen otte minutter inde i anden halvleg formåede hjemmeholdet ikke at holde kadencen. Til sidst slog gæsterne til og vandt opgøret med 25-23.

Dermed ligger TMS Ringsted næstsidst i ligaen med seks point for 14 kampe.