TMS Ringsted har hovedsponsoren på plads

Mange danske elitehåndboldklubber har ondt i økonomien i øjeblikket, og derfor er der blevet arbejdet ekstra hårdt i TMS Ringsted for at få tilstrækkeligt med penge i kassen til et herrehold i Danmarks bedste håndboldrække.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den midtsjællandske klub har i en længere periode manglet en hovedsponsor for det kommende år, men det er nu lykkedes at indgå en aftale med Borup Kemi. Det skriver Dagbladet.

- Virksomheden har støttet os i en årrække, og de kan nu se, at vi kan tilbyde et bedre produkt end længe. Vi har fået en større bredde i vores trup, hovedsageligt fordi vores målrettede arbejde i ungdomsafdelingen nu leverer spillere, der kan gå direkte ind på førsteholdet.

Udover hovedsponsoratet med Borup Kemi har vi fået flere gode sponsorer ind, og vi er tæt på at have sikret økonomien for både resten af denne sæson og den efterfølgende sæson, siger formand i TMS Ringsted, Henrik Dudek. Dermed kan ledere og spillere koncentrere sig 100 procent om håndbolden, i modsætning til de seneste sæsoner hvor klubben har brugt kræfter på at dække et underskud ind i sæsonens slutfase.

- Vi har et stykke vej endnu både sportsligt og økonomisk, men efter flere sæsoners hård kamp kan vi nu realistisk begynde at kigge op ad i tabellen, siger Henrik Dudek til Dagbladet.