¨

TMS-keeper efter nederlag: Vi skal turde være med i toppen

TMS damerne i 1. division tabte i dag mod Vendsyssel Foto: TV ØST

Damerne i 1. division tog lørdag imod Vendsyssel Håndbold på hjemmebane. Men for anden uge i træk indkasserede sjællænderne et nederlag.

TMS Ringsteds håndboldvinder er i gang med en overraskende god sæson. Inden dagens kamp var de bare 3 point fra en plads i oprykningsspillet til landets bedste række.

Derfor var modstanderne fra Vendsyssel et hold, der skulle besejres. Men sådan gik det ikke.

Efter gode takter i 1. halvleg, hvor hjemmeholdet på et tidspunkt førte med 5 mål, gik det helt galt i 2. halvleg.

Spillet flød slet ikke, og der blev brændt masser af chancer. Det endte med et nederlag på 22-27.

- Det er ikke godt nok. Spillerne rammer ikke niveauet. Vi spiller med to backs, som ikke er kørt helt ind på holdet endnu. De skal have tid og tillid, men de er godt klar, det skal blive bedre til næste kamp, sagde cheftræner Tomas Laursen til TV ØST efter en lang snak med spillerne i omklædningsrummet.

TMS Ringsted mistede et skridt i topstriden og ligger nu på en 6. plads i 1. division. Der er 4 point op til oprykningsmuligheden.

- Det er første gang i mange år, vi ligger et sted, hvor det er sjovt at være med. Vi skal turde kigge opad og ikke bare være tilfredse med at have nået målsætningen om top 7. Der er stadig 8 kampe tilbage, så det handler om at holde fast, siger målvogter Kamilla Davidsen til TV ØST.

Læs også TMS Ringsted-kvinder taber som forventet til Ajax

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App