¨

Tag klippet af forkert bil

Foto: TV ØST

Fredag morgen kørte en kvinde fra Ringsted galt. Hun søgte tilflugt i en anden bil, som endte med at få klippet taget af for at redde hende.

Et eneuheld fredag morgen fik en noget anderledes udgang, end en bilejer formentlig havde forestillet sig. For det var hans bil og ikke uheldsbilen, der fik klippet taget af.

Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

Uheldet skete, da en 35-årig kvinde fra Ringsted ved 6.15-tiden kom kørende i bil på Hvalsøvej i Smidstrup. Formentlig på grund af glat føre mistede hun kontrollen over bilen, der væltede rundt og endte på taget.

Det lykkedes kvinden selv at komme ud af bilen, hvorefter hun ringede til sin far, der hurtigt kom til stedet. Kvinden satte sig derefter ind i faderens bil og ventede på ambulancefolk, der var blevet tilkaldt.

Da de nåede frem, skønnede de, at kvinden kunne have pådraget sig en ryg- eller nakkeskade, og de tog derfor ingen chancer. Så selv om faderens bil ikke havde været involveret i uheldet, klippede brandfolk taget op på den, så kvinden kunne blive lagt på et hårdt bræt og kørt på sygehuset.

Forbindelse med uheldet blev Hvalsøvej spærret i begge retninger, indtil der var ryddet op. Derudover bad politiet om, at der blev strøet sand og salt på strækningen.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App