¨

SuperGros i stor udvidelse

Foto: TV ØST

SuperGros i Ringsted arbejder på at gennemføre en stor udvidelse af sit lager i Ringsted. Det svarer til en vækat på 50 procent.

Selskabet SuperGros, som er en del af Dagrofa-koncernen, er i den indledende fase af en kæmpe udvidelse på Kærup Parkvej 5.
 
Der skal bygges omkring 28.900 kvadratmeter inklusive et nyt højlager med en højde på 25 meter. Udvidelsen er på cirka 50 procent - og den er på dagsordenen i det næste møde i byrådets plan- og boligudvalg, skriver DAGBLADET Ringsted.
 
- Dagrofa arbejder med ambitiøse vækstmål for udviklingen af sine forskellige fødevareforretninger. Derfor ønsker vi at udvise rettidig omhu og sikre os, at vi kan vokse på vores nuværende beliggenhed i Ringsted, når det bliver nødvendigt.
 
- Ringsted tilbyder en attraktiv placering for Dagrofa - og ikke mindst adgangen til både eksisterede og fremtidig kvalificeret arbejdskraft i området har stor betydning for Dagrofa, siger Markela Dedopoulos, der er kommunikationsdirektør i Dagrofa Koncernen, til DAGBLADET Ringsted.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App