To stukket af fra trafikuheld i Ringsted

Politiet leder efter de implicerede i to trafikuheld i Ringsted tirsdag og onsdag. I begge tilfælde flygtede den ene part fra ulykkesstedet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

To gange siden tirsdag er bilister stukket af fra trafikuheld i Ringsted.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Første uheld fandt sted tirsdag aften i Nørregade, hvor en cykelklub var på vejen. De kørte forbi en bus, der standsede for at afsætte passagerer.

En kvinde i en lyseblå metallic Audi Sedan overhalede den holdende bus, netop som cykelklubben kørte forbi, og de to forreste drenge på henholdsvis 11 og 12 år måtte bremse hårdt op, fordi de vurderede, der ikke var plads til dem på vejen.

De to drenge væltede, og kvinden steg ud af sin bil for at skælde ud over cyklisternes kørsel. Derefter kørte hun med hjulspin fra stedet.

Kvinden beskrives som:

  • Dansk
  • 25-30 år gammel
  • Slank med lyst hår
  • Kørte i en lyseblå metallic Audi Sedan med sænket undervogn, alufælge og lavprofildæk.

De to drenge slap uskadt fra ulykken.

Varevogn kørte videre

I den anden sag var en 17-årig kvinde på en knallert involveret i et sammenstød med en hvid varevogn. Knallerten kom kørende i en rundkørsel og ramte varevognen, der pludselig drejede ind i rundkørslen. Varebilen stoppede ikke op, men kørte videre.

Pigen slap uden skader.

Politiet hører gerne fra personer, der bemærkede de to uheld, og som kan give oplysninger om henholdsvis kvinden fra den ene ulykke og varevognen fra den anden.

Politiet kan kontaktes på 1-1-4.