¨

Store problemer med togdriften på Sjælland

Foto: TV ØST

OPDATERET: Et tog med tekniske problemer mellem Ringsted og Roskilde giver store problemer for togdriften på Sjælland mandag.

Ét spor er spærret af et tog med tekniske problemer, og DSB er derfor nødt til at ændre på togdriften på store dele af Sjælland mandag formiddag og først på eftermiddagen.

Det oplyser DSB.

Problemet rammer især strækningen mellem Ringsted og Roskilde, der jo er en del af hovedlinjen for togtrafik gennem landet.Trafikken på banen Her kan togene kun køre i ét spor.

Lille Syd mellem Næstved, Køge og Roskilde bliver dog også ramt af problemerne, da DSB er nødt til at køre en del andre tog på denne linje for at lette presset på hovedlinjen.

Problemerne betyder på store dele af Sjælland – og betyder desuden, at alle regionaltog mellem Ringsted og København kun kører mellem København og Roskilde. Desuden er halvdelen af regionaltogene på Lille Syd aflyst, således at der kun kører tog på strækningen én gang i timen.

DSB tør endnu ikke sige, hvornår trafikken på strækningen igen kan være normal, men håber, at trafikken på strækningen kan være normaliseret omkring klokken 16.00.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App