¨

Stor støtte til dømt landmand

Foto: TV ØST

På Facebook støtter tusindevis landmand, der blev dømt for at tømme sin egen tagrende. Men hovedpersonen er ked af den drejning, sagen har taget.

På Facebook mener tusindvis af mennesker, at Niels Kristensen fra Tvindelstrup ved Ringsted skal benådes. Men det er slet ikke det, Niels Kristensen ønsker. Det fortæller LandbrugsAvisen.

Og hovedparonen selv er ked af den drejning hele sagen har taget, hvor mange kritiserer Arbejdstilsynet.

-    Jeg er ikke ude efter Arbejdstilsynet. Det handler om bødens størrelse. Ikke om jeg bliver straffet eller ej.

Det siger gårdejer Niels Kristensen fra Tvindelstrup, der, efter de seneste ugers omtale i LandbrugsAvisen af hans ulovlige rensning af en tagrende på en af gårdens længer, nu er blevet landskendt.
Landmanden blev dømt en bøde på 10.000 kroner, fordi han stod på sin frontlæsser og rensede sine tagrender i næsten tre meters højde, da Arbejdstilsynet kom forbi

 -   Jeg har intet som helst imod Arbejdstilsynet og deres arbejde. Jeg mener bestemt, at der er brug for dem. Jeg er utilfreds med bødens størrelse. En bøde på 10.000 kr. er alt for stor i forhold til, hvad man for eksempel får i bøde for at køre for hurtigt på en landevej. Jeg bragte kun mig selv i fare, siger han til LandbrugsAvisen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App