Stor politiaktion i Ringsted: Frygtede for spædbarns sikkerhed

Politiet har anholdt en 31-årig mand sigtet for vold mod en kvinde i Ringsted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet frygtede fredag i flere timer at en 31-årig mand ville gøre et tre måneder gammelt barn fortræd.

Politiet modtog klokken lidt i ti en anmeldelse fra en kvinde, der var blevet udsat grov vold i en lejlighed bag Falckstationen på Klosterparks Alle i Ringsted. Kvinden var på tidspunktet for anmeldelsen ude af lejligheden, men hendes tre måneder gamle barn var stadig derinde, sammen med voldsmanden.

- Det var ret voldsom vold, men hun er ikke blevet indlagt. Hun var også meget optaget af, hvad der ville ske med barnet, siger Carsten Andersen, der er kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Massivt politiopbud

Da politiet frygtede for barnets sikkerhed, ville de ikke bare brase ind i lejligheden. Derfor lagde de en ring om stedet. Der var massivt et politiopbud, og flere betjente med maskinpistoler på stedet.

I mellemtiden var manden dog stukket af fra lejligheden, og da politiet blev sikre på det, gik de ind og fandt barnet uskadt.

- Der lød vist et lettelsens suk derude, siger Carsten Andersen.

- Det vigtigste for os var jo, at barnet havde det godt, fortsætter han.

To personer anholdt

Den 31-årige blev anholdt kort efter ved et grønt område mellem Ringsted og Benløse. Han var på det tidspunkt sammen med en 41-årig kvinde, som også blev anholdt. Ifølge politiet var hun kommet for at hente ham, men det er muligt, at hun har handlet i god tro.

De er fredag eftermiddag begge ved at blive afhørt, og politiet forventer, at de bliver fremstillet ved et grundlovsforhør lørdag.

Du kan se billederne fra stedet ved at klikke øverst på siden.