Stjerner støtter Kim Johannesen

Danske håndboldprofiler støtter Kim Johannesen, der er fyret efter 12 år i TMS Ringsted. En række prominente spillere får Twitter til at brænde til hans ære.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Hvis der er en der er (var) indbegrebet af TMS Ringsted, så var det vidst Kim. Over ti år i klubben, og en fyring som tak #StøtKim

Beskeden er fra den prominente landsholdsspiller Hans Lindberg, der på det social medie Twitter viser sin sympati overfor kollegaen Kim Johannesen, om hvem det i går kom frem, er blevet fyret fra sin klub, TMS Ringsted på grund af en skade.

Spillede på smertestillende

- Stor medfølelse med Kim Johannesen! Først ofre sig for Ringsted, der overlever i ligaer og 4 måneder senere fyret af samme klub pga skade!

Sådan skriver Bjerringbro-Silkeborgspilleren Mads Øris Nielsen på sin Twitter-profil.

Ofringen, han beskriver, hentyder til, at Kim Johannesen ifølge ham selv spillede med skade for at modvirke TMS Ringsteds nedrykning. Han holdt måleffektiviteten oppe ved at indtage smertestillende piller.

Skulderklap fra landsholdsspillere

- Ingen respekt! Ingen undskyldning! TMS Ringsted, hvad har I gang i?!? #StøtKim  #DkHaandbold

Listen er lang over støtte på Twitter. Citatet ovenfor kommer fra Hans Lindbergs kollega Lasse Svan, mens flere byholdsspillere stemmer i i koret, som man kan følge på Twitter ved at søge på ’hashtagget’ #StøtKim.