Statsministeren besøgte Danish Crown (Video)

Lars Løkke Rasmussen besøgte tirsdag tre forskellige danske virksomheder. Meningen var at få medarbejdernes spørgsmål og kommentarer omkring finanskrisen. Sidste stop på turen var slagteriet i Ringsted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der var gjort klar med røde pølser og brød i kantinen på Danish Crown. Der var nemlig indkaldt til fyraftensmøde, med en lidt anden mand i spidsen, end medarbejderne er vant til.

- Det er jo Statsministeren, så jeg skal da høre ham. Vi er jo også ramt af krisen, så det er spændende at høre, hvad han har at sige, siger Poul Erik Schartau, der arbejder på slagteriet i Ringsted.

Danish Crown har på et fyret 3000 medarbejdere på landsplan og lukket 10 afdelinger. Derfor var det også nogle bekymrede medarbejdere, der stillede spørgsmål til Statsministeren.

- Vi er midt i en krise, som jeg ikke kan få til at gå væk. Jeg kan bruge besøget til rigtig meget. Jeg møder nogle medarbejdere, der vil kæmpe for deres virksomhed, og som forstår at til den kamp, hører der også, at man skal være konkurrencedygtig, siger Lars Løkke Rasmussen (V).

[video:video_mangler:090825_statsminister.flv]